Tsar de la Saulaie Maraiche

geboren 14 sept 2002 -- overleden 25 maart 2018


fokker: F.Lecae, Frankrijk
Tsar!
BH (begeleitungshund)

klik hier om zijn stamboom te bekijken, en
klik hier om zijn HD-rapport te zien.Tsar is geboren in de nacht van 14 op 15 september, in het weekend van de Franse 'speciale' (kampioensclubmatch). Het moest die dag wel haast zijn: Zijn grootmoeder 'Moon van Assenrade' was de winnaar van de Ring 3, Franse ringsport, en op zondag zijn vader Altan von der Prinzeneiche was 1e in de gebruikshondenklas en reserve beste reu van de show, zijn grootvader Torro (Tsar) van t Megadam won de kampioensklasse, en zijn overgrootvader Hosky Lio de Marvelyse was de beste in de veteranenklas. Tsar is getraind in het IPO-programma en als verdedigingshond. Hij heeft dat prima gedaan, alhoewel hij zoveel temperament heeft...niet altijd even makkelijk. Hij is erg vriendelijk voor zijn "eigen mensen", we houden allemaal erg veel van hem.

Bovenstaande foto is gemaakt op de leeftijd van 5 jaar. Als je hem in aktie wilt zien, klik hier. Je komt dan op YOUTUBE terecht, op een page met allerlei films van Tsar en zijn familie. Veel kijkplezier!

Tsar aan de Dommel 2009
Tsar stand tafel 2008 Wim en Tsar
fietsen met de baas

Frankrijk, conformation:
Excellent(uitmuntend)
keurmeester mr Romano (FR)
Courcelles 2005, Belgische kampioensclubmatch:
4e uitmuntend openklas
keurmeester mr Raque (Fr)

Het filmpje hiernaast is gemaakt op 14 juli 2008, op de "terugkomdag" van de kennel de la Saulaie Maraiche. Meer info over deze dag? klik hier
Tsarliggen 19 jan 2014
14 jan 2014, ruim 11 jaar


laatste update, 25 maart 2018