Wim en Uwe in Spanje 2001

kaart van z-spanje Op 30 maart was het dan zover, Wim vertrok samen met Uwe Wunsch naar Spanje. De vlucht duurde ruim twee en een half uur, Alicante ligt in het zuiden van spanje en Elche is een kleiner stadje op ruim 20 kilometer afstand. Ze zouden een week blijven en daar een show meemaken, een beetje vakantie houden en 2 puppies importeren. We hebben al een tijdje kontakt met mevrouw Valenti en toen ze vertelde dat ze een heel mooi teefje had en een reutje van 5 maanden dat al heel wat pakwerk kon, was de interesse van Uwe en ook die van Wim meteen gewekt. Tickets werden geregeld, via het Internet. We hebben zelfs alvast een kijkje genomen in Alicante via een webcam, en daarop konden de thuisblijvers bijhouden hoe het weer was. Voor wat info over mevr.Valenti, klik hier
Wat hebben ze gedaan?spaanse vlag
naar het strand met 8 boeven en een cocker
balletjenaar de hondenshow in Alicante geweest (met verrassende foto's!)
balletjespaanse bouviers bekeken.Naar het strand met 8 boeven en een cocker: klik op 't filmpje voor groter beeld
Alicante strand 1 Alicante strand 2
Alicante strand Alicante strand Alicante strand
Alicantestrand Alicantestrand wim en uwe
Het was prachtig weer toen Uwe, Conchita en Wim op het strand waren. 8 bouviers erbij, en een cocker die stiekum in de auto mee was gereden. De honden hebben gelopen tot ze niet mee konden en de cocker werd verliefd op Uwe zijn brood en was niet meer van hem weg te slaan.
Naar de show in Alicante
werken op vakantie Orry rossi de Valpedrosa tanden
pup van Eyko conchi jonathan
Een hondenshow in Spanje begint in verband met de warmte op een andere tijd als bij ons. De keurmeester was overtuigd van eigen gelijk, toen ze weigerde om de kampioensreu en later BOB in z'n bek te kijken.Dat hoefde niet bij een kampioen zei ze. Gelukkig kon Wim z'n camera er wel bij... Kijk ook maar eens. Deze hond was ook in Luxemburg. Mischien was zij geimponeerd door de profesionele handler... Wie zal het zeggen. De beste pup van de herdershondengroep was van Conchi Valenti en was door Wim geknipt.
Spaanse Bouviers
boss conchi met pups uwe met may
Maar ze kwamen voor pups! Op de eerste foto het reutje wat mee mocht naar Duitsland, Boss de DaSilva. Een van de twee op de tweede foto is Kadiz Ilice de DaSilva en nummer 3 is de moeder van Boss, Eyka My Love de DaSilva, die Uwe graag een keer wilde uitproberen.
kadiz1 vliegtuig kadizria
6 April om 23.25 waren ze er weer.Moe, beetje bruin maar. Alles in de Renault gepropt en gauw naar huis. Een hele ervaring! We willen mevr.Conchita Valenti, Marta, Jonathan, Manno en iedereen bedanken voor de geweldige ontvangst en onthaal! We hopen dat Kadiz het bij ons heel goed gaat doen. De eerste avond is ze liefdevol opgevangen door Super-Opa Brasil, en heeft ze maar 3 minuten gehuild. De kleine Kadiz Ilice beschikt wel over een spaans temperament en een vlijmscherp melkgebit.

Kadiz en Sjakie Met Kadiz is alles vlot gegaan. Toen ze thuis kwam bij ons vond ze Brasil als grote vriend. Hij vond het best dat het puppy bij hem kwam liggen en tegen hem aan sliep. We zijn nu een week verder, ze apporteert al een beetje, Ze hoort alles en luistert al goed naar haar naam. We zijn heel tevreden, we denken dat we nog veel plezier van- en met haar gaan hebben!
Eindhoven, 13 april 2000