Monchi de Dasilva

EG-diploma, AD (UV)
BH (begeleitungshund) VPG 3 (IPO 3)

Monchi 23 jan

En dat ben ik!
Beste puppy Belgische Speciale 2005 te Courcelles


Ik ben geboren op 20 oktober 2004 in zonnig Alicante in Spanje en op de foto al 3 maanden oud. Mijn vader is Tsar de la Saulaie Maraiche en mijn moeder Kadiz Ilice de Dasilva.
Ik houd mij de hele dag bezig met eten, slapen, spelen, bijten, nogmeer bijten, vervelend zijn, in de weg lopen, opa pesten, slapen, op de bank klimmen, balletje spelen, opa jennen, baasje bijten, buiten wandelen, aan de riem trekken, vrachtwagens kijken, de tantes plagen, eten, aan dingen zitten die niet van mij zijn, oftewel lekker puppy zijn! Voorlopig mag dat nog allemaal, volgende week ga ik in training bij de hondenclub en daar zal ik ze weleens laten zien wat een echte boef al allemaal kan!


monchi 10 maanden
10 maanden oud
Monchi en Hosky begin april 2005
samen met opa Hosky

Begin april, 5 maanden oud. Dit ben ik samen met opa Hosky - we gaan s'morgens samen wandelen en dat vind ik geweldig! Opa heeft een goede invloed op mij, zeggen ze en zoals je kunt zien kan ik ook zonder riem al goed blijven liggen. Of misschien heb ik dit geleerd op de club? Ik kan mij soms voorbeeldig gedragen, maar soms gaat dat gewoon niet.
Oktober 2005, al 11 maanden. Monchi gaat in november op voor haar EG. Ze is erg werkwillig en doet op de hondenclub in Eindhoven heel erg goed haar best..Ze kan heel goed volgen en is geweldig fel op haar apport- een plezier om mee te werken! Ze houdt er van om Hosky en Tsar uit te dagen, maar weet bij de andere teven precies hoever ze kan gaan. Ze brengt de post, de was uit de droger, en schoenen, gevraagd en ongevraagd.
December 2005: EG-examen (Elementaire Gehoorzaamheid), geslaagd met 200/220 punten!
April 2006: Ausdauerprufung (UV) gehaald samen met Uwe Wunsch! 20 km langs de fiets, gefeliciteerd Uwe!
In juni 2006 volgde, wederom samen met Uwe het BH (Begeleitungshund). Monchi was beste van de deelnemende honden. Ze maakt ook met speuren heel behoorlijke vorderingen, alsook met het pakwerk. Gehoorzaamheid is gewoon goed.
29 april 2007: telefoon uit Duitsland: Monchi heeft, samen met Uwe, het GHP1 diploma behaald.
21 oktober 2007: Monchi heeft nu ook VPG 2(IPO)
20 april 2008: VPG examen in Duitsland! Monchi behaalde hier haar VPG 3! met 99 voor speuren. Wij zijn heel blij hiermee, het is weer een bewijs van de kwaliteit van de samenwerking van onze kennels, Dasilva in Spanje, Prinzeneiche in Duitsland en t Hangijzer in Holland, en tevens een groot kompliment voor de kwaliteiten van Uwe als trainer.

En hieronder een prachtige foto van Monchi in aktie! (25 febr 2008)

26 november 2010 Free counter and web stats